Život?
Uvězněna v životě,
v životě monotónním
Sem tam nějaký úspěch
Jinak ale nic
Stále dokola život běží
Je jak běžící pás
A my na něm
Stále dokola
Jak na kolotoči
Ztracený přítel
srdíčko zabolí
Však hned další nalezený,
nebo už žádný víc
Kapka naděje
Moře zklamání
Záblesk radosti
oceán smutku
A tak pořád dál
Ten fádný život žít
Od úspěchu k úspěchu
Od pádu k pádu
A tak pořád dál
není to už nuda?
Jen přežíváme
Jeden ze sta žije
A ostatní si ani nevšimnou
že smrt ťuká na vrátka
Jedem jak kolovrátek,
je to tak..tak..
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: trrtrr, Duše zmítaná bouří reality, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)