Má zimní bouře
křehce zní melodie
v noci,
kdy mé srdce žije
bez všech
věcí
přivřené oči
šeptají
na krku náhrdelník
ze sněhu
šaty utkané z vichru
kopírují oblohu
ale nehřejí
mám studené ruce
rampouchy na řasách
to zmrzly slzy
ledová královna
a její strach
stékáš mi hlasem
jednou za čas
do hladiny snů
vůle už dřímá
pod maskou klauna
nenech mne dál
čekat
jsem tak
s
a
m
o
t
n
á
Přečteno 272x
Tipy 17
Poslední tipující: NikitaNikaT., vodnař, Raduzk, Flamy, Bíša, Psavec, Lota, just me, estrellita, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)