Kartograf jejího těla
On našel všechna pohoří,
vystoupal na vrcholy.
Dotknul se oblohy,
poznal jak láska bolí.
Vytyčoval si trasy
pro cesty milování.
Sestupoval do jeskyní,
a potápěl se v dlaních.
A nakonec stovky bodů
do mapy zakreslil.
Spoléhat na náhodu ?
Ne, to není jeho styl.
Přečteno 255x
Tipy 19
Poslední tipující: Martinecka23, drsnosrstej kokršpaněl, Štěpina G, Lota, Lisa.Ginmi, Bean, danav, WhiteSkull, WAYWARD, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)