Kozoroh 1.. Moc Ti dekuji , napsal jsi to tak krasne az me to dojalo k slzam, diky.
07.03.2008 23:12:00 | carodejka
Pár Tvých vlídných slov a jasná očí zář,
smutku vrší rov, červánky hoří tvář,
hlas lehce se mi chví při něžném vyznání,
duše o Lásce sní, srdce se nebrání,
rty sdělují si již, jak žhavý je ten cit,
a Ty již dobře víš, s kým to že toužím žít!
Na chvilku kratinkou snad jsme se setkali,
než svojí pěšinkou dál půjdem potají,
možná vše jinak je, /to asi jen Bůh zná/,
má cesta do Ráje s Tvou stejný směr přec má...
Dvě srdce v souznění zapějí píseň svou,
o Lásce, naději, o štěstí, o nás dvou...
Svěřme to osudu i síle touhy své,
bránit se nebudu, chceš-li v náruči mé
hledat naplnění i štěstí největší,
vždyť já Tě, Lásko má, upřímně miluji!
07.03.2008 00:57:00 | Kozoroh 1
Jehlaspichlas...no nevim zda-li nadrzena ..hihih ale ze retezu utrzena ano...hihihih ale jen na chvili.
04.03.2008 20:48:00 | carodejka
To píšeš čarodko o nás dvou? Tos to musela tady
všem vyžvanit? To nebereš v potaz naše soukromí?
No, každopádně, chtěl bych ti vidět do snů,
určitě jsi ve spánku velice nadržená.
(z tý básně to tak vyznělo).
04.03.2008 14:16:00 | jehlaspichlas