1+1=0
Anotace: živočišnost...smířit se...s .... ničím. Děkuji.
jedna a jedna jsou dvě,
dobrý začátek básně.
živočišnost však... ,to,
oč tu jde...
chtít, věříc, v lásku,
sám...
...skepsi propadám.
Ztracen, v polopoušti citů
v zmatku zkrystalizovaném,
hledajíce, sama sebe...
vytrvám...
do soudného dne.
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Pišák, WAYWARD, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)