Rozprostřela...
Anotace: ..chtění a strach..odevzdání se přes alarmující zkušenost
Rozprostřela jsem Ti pod nohy své snění.
Našlapuj pomalu !
Vždyť kráčíš po mých snech.
A stačí chybný krok...a vzápětí se změní
ta šíře propasti – co mezi námi vězí.
Přejdeš na druhý břeh.
Rozprostřela jsem Ti do dlaní své cítění.
Podrž ho jemně !
Vždyť držíš moje city.
A stačí hrubší stisk...a vzápětí se promění
ta hloubka v hlubinu - rozdílných myšlenek a tezí.
Pohladíš ostré břity.
Rozprostřela jsem Ti do náruče své toužení.
Uchop ho něžně !
Vždyť svíráš moje touhy.
A stačí špatné objetí...a vzápětí se odmění
ta lehkomyslnost Ti hranicí a jistou mezí.
Obemkneš přelud pouhý.
Komentáře (0)