Strom
Anotace: Takový zvláštní a asi i trochu jiný
U potoka čím dál výš
velký strom ční,
poskytuje úkryt a skrýš
těm, co své sny sní.
Strom jen mlčí,
své přání sdělit smíš.
On jen zaševelí,
co máš dělat spíš.
Poskytuje útěchu a klid.
Přijď za ním, kdy chceš,
nic na něj nemá vliv,
jen jeho tajemství střež.
Větve sklání níž a níž,
snad tě lépe uslyší,
ty mluvíš a způsobuješ tím,
že i vítr kol prosviští.
Neviš, co dělat dál?
jdi tam a mlč - to nevadí,
on splní, co sis přál
- tajemný strom ti poradí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)