nevimsám
Anotace: podzimní zmatenost a deprese na papíře
Panenka Marie pějě odrhovačku
mám na koleni pokus o vtip
a v hlavě hutnou bramboračku
z očích mám zášť a na hlavě máslo
svělo se zachvělo, v ten moment zhaslo
potmě a se smíchem potkávám sebe
najdu se,najdu v žirafím stádu?
koukám do svých vlastních očí
a přišel zase smích
v podzimních měsících necítím zradu
Komentáře (2)
Komentujících (2)