Útěk
Proč mě nikdo neposlouchá,
oděni v svatební roucha.
Dnes mám říci konečné ano
manželství, je dokonáno.
Utéct pryč, však není kam,
život je jen věčný klam.
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: denebrin, fialová, Bíša, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)