Anotace: .........
...možná že mužské slzy považujeme za největší odvahu......jak rády bychom naslouchaly místo odmítnutí ve chvíli kdy nás nejvíce potřebujete
02.03.2008 16:54:00 | Lucie Teru
. . . nevím,zda muži ve většině (připouštíme si ...?..)Možná ženy někdy špatně pozorují a naslouchají . . . tichu . . . když muž svou bolest skrývá, protože slzy by žena považovala za projev slabosti a tak nakonec s poraněným srdcem i duší suneme se životem jako nějaké obludné tanky z čokolády . . .
02.03.2008 15:41:00 | rolon
Pěkě ženská, muži si takové problémy ve většině nepřipouštějí. ... Jsme lovci.
02.03.2008 15:15:00 | Psavec