Zeď
Kam zmizely sny?
Kam se rozplynuly touhy?
Kam odešla čistá láska?
Jen už,
další den přede mnou,
stále stejný život….
Stavíme!
Kolem sebe,
velkou zeď.
Snad….
Naše svíčka,
v bouři,
nezhasne,
musíme věřit,
v to,
co je nám nejdražší….
Jen sníme,
snílci jsme,
ve snech,
šťastny jsme….
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Lota, Severka, Bíša, just me, Danah, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)