chvilka nad ránem
pšt, poslouchej,
venku se převlíká noc
pomalu, potichu věší prádlo
po větvích prokřehlejch stromů
plechový střechy skřípou
a zvědavý kočky se motaj
kolem teplejch komínů
pšt,venku se svlíká noc,
všichni povražděný
lhostejně v postelích
a ráno tiše vzkříšeni
budou to prádlo sbírat
..a ona se stydlivě
poztrácí v rukách popelářů
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: kouzelníček, Noc17, hanele m., just me, Úsměv sedmnáctky, Lacosta1
Komentáře (1)
Komentujících (1)