Drncám se životem...
Drncám se životem..
Už není nic jak bylo dřív..
Jsem obyčejné nudné nic..?
Skrápěna bolestí,
upadám v kolenou..
S pocitem neštěstí,
mám hlavou skloněnou..
V krajině za soumraku,
chci trhat křídla ptáků..
Chci vyrvat srdce z těla..
Abych už nikdy víc..
Tak strašně netrpěla..
Jsem jako zahozená bedna..
Jsem jako suchý starý strom..
Jsem jako voják,
co tělem prolétla mu střela..
Jsem jako žebrák,
prosící skývu chleba..
Jsem jako zapadnuvší song..
Toulám se a hledám..
Nějaký povzbudivý tón..
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Romana Šamanka Ladyloba, Lota, 0-0, just me, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)