Kočičí Blues
Anotace: kočky a blues na tom pitomém prázném propršeném náměstí jen s jedním deštníkem, vedle kterého jsem stála já. Jo a od VÁS bych chtěla kritiku :)
Kočičí blues
Mezi kostkami
Náměstí
Jako holčička
S bílými podkolenkami
V parádních botkách
/na neděli/
Brouzdám kalužemi
A deštníkem
Opisuju
Kočičí blues
I když je hezky
A nebe mám jen nad hlavou
V hlavě se mi
Odehrává
Nekonečný černobílý film
/jsem náročně vybíravá/
Právě jsem našla
Klíč Do Not
Tam mezi sluncem
A kočičími hlavami
Do kterých se mi zasekávaj
Podpatky
Fešných bot
Klapu
Mezi kapkami
Kočičího blues
/které se snáší
na mou hlavu
bez deštníku/
Přečteno 323x
Tipy 25
Poslední tipující: Netty de Touvenell, lennerka, spare, confused.princess, Jasmin de Paris, jitro, Lota, prostějanek, Someday, Severka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)