4 straky
Anotace: ...příroda je mocná :-)))
Čtyři straky na topolu,
hádají se,
křičí dolů :
Dostaneš života školu !
Černobílé parádnice,
ozdobily stromů více,
plny posměchu,
sedly na střechu.
Jinak to ani nedělají,
skřehotají.
Zlodějky lesklých věcí,
zděsily mě trochu.
Přeci.
Co když – podobny havranu,
vědí, kam se dostanu.
Prorokují mi neštěstí…?
Au ! Zabolelo mě zápěstí.
To ta taška v levé ruce,
nákup není po záruce.
Levá ruka slabší pravé,
to se ale často stane.
Tááák.
Pěkně to přehodit,
narovnat se a dál jít.
Jenže za zády,
straky křik,
mě z míry vyvádí…
Otočím se na patě,
vidím ty ptáky proklaté,
jak chechtají se jako blázen.
Prásk !
Plácla jsem sebou na zem.
Sedím v troskách nákupu,
rovnám si ho na kupu,
ale vidím: nemá to cenu,
zpátky ho do tašky nezaženu.
S nadávkami se domů vleču,
osudu asi neuteču…
A na chodníku ?
Jémine !
Straky se slétly k hostině:-)
Přečteno 340x
Tipy 18
Poslední tipující: cevert, Bíša, En, Robert Thomas, Psavec, WhiteSkull, Lota, Bean
Komentáře (7)
Komentujících (6)