dálka

dálka

Anotace: o touze podívat se někam dál

Vítr cuchá mi vlasy
co přináší mi asi?
přináší mi vůni dálek
podpoří můj vzdušný zámek
slzy slepují mi řasy
v břiše šimrá mě cosi
horizont tak vzdálený
snad není to jen mámení
odnáší mě ptáků houf
snad chce se mi i lodí plout
vyzouvám ty boty co mne tíží
dlouhá cesta se blíží
chce se mi běžet
a ještě více smát
kdesi budu jentak ležet
s dálkou chci si hrát
poběžím,poletím,budu plout
slzy od větru nechám schnout.
Autor Lilith-m, 02.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí