NEbáseň

NEbáseň

Anotace: ...Tak už nebreč, maličká...

Usměj se-
vždyť je
krásnej den!
Prodals'
náš svět
za pouhou
!hubičku!

...Tak už nebreč, maličká...

Seš otec
-NEZAPÍREJ-
jsi taky chlap
kterej zas
prodal náš svět..!

...Tak už nebreč, maličká...
Autor monys, 02.03.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel