Jen spokojenost nestačí

Jen spokojenost nestačí

Anotace: ...

Světlo v očích
dřív mi snad stačilo.
V noci něha,
přes den se šeřilo.
Ve čtyřech stěnách
citem ses prodíral,
jen do mých očí
nikdy se nedíval.

Měla jsem pocit,
že tak je to správně.
Že ten cit v očích
jedněch nám vystačí.
Možná jsem doufala,
že časem zase,
srdce mé jej naznačí.

Jenomže dnes,
odpusť, co říkám,
vím že spokojenost už mi nestačí.
Dneska už vím,
že štěstí je jinde,
že ve čtyřech stěnách
v koutě se nekrčí!
Autor forget-me-not, 02.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 11
Poslední tipující: Varda, Monsignore, Heda, Isabela - Easynka, Michael František, Martinecka23, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi připomíná hodně...

27.03.2008 06:00:00 | Varda

Povedená báseň, úplně ze života.

03.03.2008 14:08:00 | Michael František

nádhera, každý se tam postupně propracujeme, že nám přestane stačit jen něco z mnoha...

03.03.2008 12:48:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí