Jen pár slov o tobě.
Anotace: co bylo bylo...co bude bude...bude to vůbec???
Jen pár slov o tobě.
To jaký to je…když jsem v hrobě.
To jaký to je když se se smutkem tisknem k sobě.
To jaký to je když vzpomínkou na tebe se pláči.
Udělala jsem už pár chyb,ale ty jsi byl ta největší.
Chci mít srdce ukryté na poušti…
Odvolávám všechno to co jsem teď řekla.
Byla to jen slabá chvilka-ulítla mi z hlavy malá včelka.
V podobě myšlenky vylétla-to že tě miluji?Doufám že jsem v tobě nespletla.
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, 0-0, Azazen, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)