Možná
Anotace: nikdo není dokonalý
Možná nevím
možná neumím
možná neslyším
možná nemluvím
Možná netuším
možná nečekám
možná nezkouším
možná nesvlékám
Možná nezvládám
a možná nedokážu
ale poperu se s žitím
Určitě nejsem dokonalá
ale miluji a cítím
Přečteno 317x
Tipy 17
Poslední tipující: akneliam, Pavelpaja, labuť, Psavec, pavlis, Lota, deuxEm, ona, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)