Kočka
Anotace: kdo vlastně jsem
Jsem jako kočka
se stovkou životů
nespoutaná krajina
zahrada bez plotů
miska stokrát slepená
sladká příchuť medu
kniha nikdy nečtená
lžíce plná jedu
Jsem lichotka nevyřčená
mraky které bouřku přinesou
Svíčka ránem uhašená
Ve dne všechny kočky bílé jsou
Přečteno 318x
Tipy 19
Poslední tipující: akneliam, hanele m., Pavelpaja, Veru, labuť, Lucie Teru, Psavec, pavlis, Lota, deuxEm, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)