To kucky: ale jak jinak popsat masu hluchých lidí, zkrátka dav? Ale máš pravdu, je to dost ohrané. Zrovna teď poslouchám verzi Pink Floyd z alba Animals: "Harmlessly passing their time in the grassland away...."
06.03.2008 20:43:00 | J.U. Ray
je to pěkně napsaný, ale už j to celkem "opotřebovaný" téma... s těma ovcema.. :-)
06.03.2008 18:33:00 | kucky