Taková .....
Anotace: .....jsem já .....
Bolavá z tvých neúspěchů
když něco se ti nezdaří ....
Když pak třeba smutníš,
i mě v očích se smutek odráží ....
Když v horečkách ležíš,
já vnímám tvoje bolesti...
Když štěstím oči září ti-
i moje jsou tvé radosti ...
Nešťastná zase bývám
z tvých šedavých splínů ,
a možná i pocit mám
že nesu za ně vinu ....
Po milovaní s tebou
cítím se čistá -
tak jako horská voda říční ....
A bez tebe,
můj milovaný....
BEZ TEBE
jsem jen
POLOVIČNÍ ...
Přečteno 325x
Tipy 32
Poslední tipující: ona, jedam, Pavelpaja, akneliam, S..a, Kozoroh 1, labuť, Danah, Robert Thomas, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)