Abstraktní láska kruhu
Pod obručí zkoumám pravidelnost.
Nemohu odtrhnout oči od změny.
Ta nastává a nezmizí.
Pocit, který vyvolává vzrušení.
( A nepřestane).
Nic se nezmění.
Ležím tu a pozoruji,
jak zdrogovaná,
přesto drogy odsuzuji,
ale přiřazuji tohle k tomu.
Myslím na něj.
Jsem v ráji.
S čistým srdcem.
Čistou hlavou
a pěkným svědomím.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull
Komentáře (0)