Anotace: Jak již z názvu vyplývá...
No Radku, co na to říct... dobrej šálek čaje a bez bačkor po koberci, procházkou na tvých listech papíru... slovami kráčím.
19.07.2008 11:28:00 | Rybí_kost
No vida, jak se může personifikace vydařit! ;-) Bláznivé (to je můj objektivní pohled na tenhle celý styl), ale parádní!
20.05.2008 16:02:00 | Chancer