Rada
Anotace: no řek bych, že asi ta poslední
Až budeš jednou smutnej a sám,
tak na krk dej si smyčku.
Rukou ji pořádně utáhni,
a vylez na stličku.
Pak už jenom krok dopředu,
a potkáš divnou paní,
nohy ti ve vzduchu zůstanou,
srdce dáš do jejích dlaní.
Ona tě tiše obejme,
a řekne tak buď zdráv,
půjdeme spolu přes řeku,
a smrti tichý splav.
Komentáře (0)