Na papír ruka maluje....
Na papír ruka maluje..
Že srdce moje bubnuje..
Že morseovku lásky ťuká..
A že to pro ní nejsou muka..
Že skrývá v sobě tisíc vět..
Že šťastně točí se teď svět..
Že něha pokrývá bolest i za živa..
A srdce je napnutá tětiva..
Ve dlani kvítky sedmikrásky..
Hledám v nich chvíle naší lásky..
A touhu, co dělá z nás nezvedené pásky..
Jak řekli by - zkušení z lásky..
V duši je místo stínu svit..
Teď myslím na ten malý kmit..
Kdy do cesty jsi vstoupil Ty..
A nezeptal ses..
..Může to tak být..?
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, j.c., grázlík, mamina
Komentáře (4)
Komentujících (4)