Anotace: Dnes jsem se naladila na rýmovací vlnu, vcelku netradičně. Takže, nechť komu je libo shlédne, dokud se nabízí :-)
ta poslední mi něco připomíná... líbí se mi ale celá - je taková písničkoidní :o)
07.03.2008 18:40:00 | hanele m.
Opravdu hodně netradiční... Musel ajsem to číst dvakrát, místama jsem nechápala. Ale celkově se mi to moc líbilo! Ani nemůžu vytáhnout jednotlivý pasáže, prostě celý to zní moc dobře!! :-)
04.03.2008 17:29:00 | Liss Durman