Go Stupid !
když řikám go stupid !
nemyslim tim smát se
prvoplánovejm vtipům
o sraní, chcaní, kundách
a prdelích
go stupid pro mě znamená
vypustit ze sebe
nashromážděnou energii
zlejt se do bezvědomí
otravovat teens
zhulit se a kejvat
zběsile hlavou
neni to o tom
křičet svoje stupidní jméno
na místě
kde mu nikdo nerozumí
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Teny, animovaný medvídek Pů, Smeták
Komentáře (0)