Krása odezní..
Jako prsty na klavíru,
kapky procítěně hrají,
zlehounka pochopení,
jindy pro mou útěchu.
Jako když harfu rozezní,
Tak něžně dnes vítr vane.
Tichounké souznení,
pro mnohé jinotaje.
Jako když na tamtamy udeří,
tak hrozivé je střízlivění,
když všechna krása odezní,
trvá dlouho, než znovu uvěří,
že život v rukou stále maje..
Přečteno 304x
Tipy 21
Poslední tipující: STIMPRE, Vlk v rouše, robb, Traci, s.e.n, jedam, Severka, Psavec, Bíša, spare, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)