Král
Srdcová dáma
a křížový kluk,
flámují do rána,
je jim to fuk.
Tatíček král,
když vše hned zjistil,
eso jim dal
i na flám příští.
Z tohoto mejdanu,
tak rychle nevstanu,
vnouče je na cestě,
dědek teď zůstanu.
To pravil tatíček,
dědeček král.
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: estrellita, Romana Šamanka Ladyloba, Adrianne Nesser, akneliam, Psavec, Bíša, s.e.n
Komentáře (2)
Komentujících (2)