to je geniální.. a pravdivé.. a tolik upřímné..
Myslím, že neexistuje na světě člověk, co aspoň jednou v životě někomu něco nezáviděl..
12.08.2008 22:13:00 | Emily Winnacott
Závist, to nejlepší co mě v životě potkalo byla závist. Překroucení skutečnosti tak aby vypadala lákavě. Ani všemi opěvovaná láska mě nedonutila v půl čtvrtý ráno vstát a jít sousedům obarvit všechno spodní prádlo na žluto :)
03.08.2008 02:33:00 | pTk