život je zrada..
Anotace: a musíme s tím počítat..
lehkost lásky je bludný kruh
lži a lest je chlebem dnešního dne
zavřená za ostnatým drátem,
bolesti nebude jsi holka průhledná
prohrabu se blátem a budu svobodná
život je lest život je zrada,
svět je jiný než se zdá být..
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, Bíša, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)