Jsem snění
Anotace: Co si budem namlouvat, snění a samota jsou si blízké...
Můj život je snová chvilka.
prázdná, přitom plná, konečně nekonečná...
Jsem velbloud
v poušti osamění.
Jsem otrokem
vlastního snění.
Můj život celý je vetkán,
Do plátna šitého nocí ze sna.
Jsem vědec
pavědy osamění.
S titulem
Inženýr snění.
Výsledkem bádání mého je věta,
čest osamělým, ostatním sláva (nebo běda :-)??)!
Jsem symbol
osamění.
Jsem
SNĚNÍ.
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Erion Fate, Bardot, Luciiik, Psavec, labuť, sioned, Natálie T.
Komentáře (2)
Komentujících (2)