Pírka něhy
Pírka něhy
škádlí tvé tělo.
To brání se,
jako by se to snad nesmělo.
Jemný vánek
lechtá tvé rtíčky.
Ty třeseš se i za víčky.
(Pak) orkán vášně
rozdmýchá oheň.
A z očí ti šlehá plamen.
Záchvěvy touhy
utápíš v tůňce.
Znovu a znovu chceš to zkoušet.
Bouře lásky
opíjí tvé smysly.
Orgasmus máš teď jistý.
Kapky deště
zkrápí zemi.
Teď oba jsme oněměli.
Pocit lehkosti
objímá tvé tělo.
I teď se brání, jako by se to snad nesmělo.
Komentáře (0)