Zatmění
V očích hoří ti touha,
poznávám se v plameni,
jsem cár papíru,
zmuchlaný lístek na vlak
prošlého čekání.
Zapletený do snů,
při občasném zatmění
zvedám hlavu ve stínu slunce.
Vylétám pak z okna domu
od lůžka ženy a postýlek dětí
k tobě do oblak.
Tam něha hoří proudem
až hvězdy tají,
pod kvetoucí jabloní
spadané polibky
plnými hrstmi
rozdáváš.
Sežehlý na prach
v objetí
perutěmi prstů
proplynu s větrem
zpátky dolů.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: hanele m., maena, Koprtinka, isisleo, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, s.e.n, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)