poslední dobou
Anotace: ...o bazčasém a marném bezčasí...
Medituji se slony,
co neumějí couvat
tiše hřeším s kalendářem,
co zkažený má dech
flirtuji s plachtou na jachtě,
co sílu má se vzdouvat
a svádím modrý oceán,
když daleko je břeh
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Bardot
Komentáře (1)
Komentujících (1)