Vzpomínky
Anotace: vzpomínková .. Inspirovaná včerejškem či snad už předvčerejškem? :)
Svět otočil se dál,
zatím co on stál.
Zastavil se čas ..
a pak v každém z nás,
rozsypal jak kamínky..
života vzpomínky.
A všechny ty vzpomínky,
mění se teď v pramínky.
Pramínky hlasů.
Vůně cizích vlasů ..
Vůně rudé růže,
dotek něčí kůže .
Teplo věrných dlaní,
i tvé první lhaní
Znova rudnou tváře,
označen za lháře.
Prosící za odpuštění
milováni - opouštění.
V extázi i v zklamání,
s vírou, či bez vyznání.
Sbíráme ty kamínky,
rozsypané vzpomínky,
ukryté v každém z nás.
Dřív než roztočí zas čas ..
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: hostmen, Bíša, S..a, WhiteSkull, labuť, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)