Ž I V O T
Ž znamená začátek,
háček nad ním doplatek,
doplatek za právo smrti,
Ž k zamyšlení nutí.
I improvizaci si žádá,
dobrá každá rada,
kompromisů celá sada.
V je zase sVoboda,
jen to S tu jaksi vadí,
ve znamení národa,
nezáleží na pořadí.
Na O běháš dokola,
nenalézáš střed,
jak malá loďka u mola,
z kruhu nejde vpřed.
T je tvůj kříž trápení,
až dá kdosi znamení,
v T se život naplní.
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, maena, Danah, Isobel
Komentáře (3)
Komentujících (3)