Když rozdávali dary,
tak život nám dali,
jen jak ho žít a nepromarnit?
básenka je moc pěkná s hlubokou myšlenkou, líbí se mi.
05.03.2008 19:39:00 | Danah
...Ptám se jak žít, abych mohl jít smrti vstříc...
Hm. Dobrá otázka. Asi jak nejlépe umíš, dělat jen to, co tě naplňuje. Což ty dobře víš. :-)
04.03.2008 18:45:00 | Isobel
Inu, být sám to už je úděl starých mořských vlků. Ale báseň je to podařená.
04.03.2008 11:55:00 | danaska