Dlaně...
Anotace: ... i v dlaních se odráží co žijeme ...
Ve smutných dlaních..
Reliéf z pavučin odráží..
Mou délku života..
Mou schůzku se smrtí..
Kreslené..
Vlastním nechtěním
i chtěním..
Ty malé životní rýhy,
co vedou srdce těla..
Za životními rýmy,
za bolestí i šprýmy..
Mé dlaně chvějí se..
Studí a drží se..
Mrazem svírají se..
Až srdce mrazí se..
Skrývají slzy,
ty co teď bolí..
Oči je drolí
jsou chuti soli..
Životní cesty..
Prachem se zanesly..
Bláto v nich leží..
Místo pápěří..
Krůpěj krve,
do rýh se vryje..
Z dlaní se smyje,
špína co hnije..
V dlaně je ukládá..
Životní etapa..
Láska,
co spadla do bláta..
Kdy z bláta vstanu..
Zahodím zradu..
A vpustím rozednění..
Do chvějících se dlaní..?
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, j.c., 0-0, Psavec, vodnař, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)