Cesta...
Plujeme na jedné lodi..
V tichu a emoční sluji..
Ty na přídi, já na zádi
a chceš-li..
Tak v zaměněném pořadí..
Zmítáni příbojem citových vln..
Hledáme kmit srdečních strun..
A cestu bez bolestných dun..
Na křídlech andělů,
brázdíme proudy dnů..
V zápětí kouzelník,
provede malý trik..
Vzbudí bolestný vzlyk..
Jak zvládnout cestu po palubě,
co vede ne od sebe,
ale k sobě..
Jak zvládnout vlnobití,
co jako klubko nití,
zachytlo srdce v černé síti..
A ničí..
Jak vrátit něžné emoce..
Co v podpalubí klepou se..
Zpět..
Plujeme na jedné lodi..
Na bárce života..
Popluje a nebo ztroskotá..
V útrobách emočního života..?
Přečteno 360x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, come-past, 0-0, vodnař, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Bardot, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (9)
Komentujících (7)