Anotace: Dospělý si někdy myslí jak nejsou bůh ví jak chytří...pravda je taková, že většina z nich se uzavřela někam uvnitř sebe a nechtějí znát pravdu...smutný noo namachrovaný idi...ale ne všichni, že?
Chci...vlastně proto lítám na dně protože je nechávám otevřené a strhává mě to k sobě.
19.03.2008 12:31:00 | whiolet
Otevři oči a uvidíš bolest, otevři oči a uvidíš pláč, otevři oči a uvidíš zoufalství.Chceš nechat oči otevřené?
18.03.2008 10:48:00 | Azazen
malé děti vystrkují růžky, oči mají doširoka rozevřené, pubertáci je přivírají, dospělí raději zavřou - snad ze strachu.... kdo se nebojí oči otevřít?
* lepší je vidět a cítit
04.03.2008 18:56:00 | stmivani.na.lepsi.casy