Prokletí
Dva milují se v temném lese,
Krásný muž a napůl žena,
On vzrušením se při ní třese,
Ona kletbou usoužena.
„Miluj mě, než měsíc zhasne,
Dřív než naše vášeň zmizí,
Uchovej všechno to krásné,
Dřív než budeme si cizí.“
V tom jako naschvál přichází ráno,
Jen nevěřícně kouká na ni,
Jak jednou bylo v kletbě dáno,
V noci ženou, ve dne laní…
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Ishtar, estrellita
Komentáře (4)
Komentujících (4)