S bílou vlajkou, přátelům
Postav se čelem ke mně,
posečkej vteřin pár.
Povídej!
Já čekám, co mi řekneš.
Sleduji Tě,
diváme se do očí.
Věty, které slyšet nechceš.
Avšak mohou pomoci.
Povídej a nepřestávej.
Vždyť já se nezlobím.
Nepřestávej, neumírej.
Smiř se s mojí pomocí.
Nezapomeň na pokoru.
Nevyměnit svou čistou hlavu.
Mysli na nás na všechny.
Na přátelé, na lidi.
Stačilo by jen málo,
uvěřit a nežít málo.
Snažit se žít zplna.
Postav se přede mě.
Dnes se na upřímnost hraje.
Řekni Tvůj názor!
"Co se s námi děje?"
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Anjobi., Bíša, Ishtar, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)