Oči plné ohně
Anotace: Bright eyes burning like fire
I se zavřenýma očima
hoříš touhou
Jsem snad něčím vinna
že se do nich chci kouknout?
Ten pohled a tvůj smích
drží mě při životě
chci jen pro ně žít
a neplatit za to daně
Nikdy nechci zapomenout
na to jak se díváš
když vedle mě ležíš
a potichu mi zpíváš
Přečteno 459x
Tipy 13
Poslední tipující: C.alwen, labuť, Vlk v rouše, Psavec, Bíša, seed.misulka, Blázen? =)
Komentáře (1)
Komentujících (1)