Krev života
Anotace: krev jako stopa mého života
otázky jsou v mé duši
ptáš se proč mě vždycky vyhledáš?
ptám se proč já tě vždycky vyhledám...odpověd osud?
ne, vím, že provázíš mě cestou života.
já věděla, že tohle bude krutá cesta.
Nenaplněná láska snad?
tahle cesta nese za sebou krvavou stopu,
jako ranní rosa stéká po cestě z kamínků,
krev je barva mého života..
krvácím, tupý meč je zabodnut v srdci, už ani slza nepadne
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec, její alter ego, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)