Anotace: aneb Kvadratické rovnice jsou veeeelmi záživné:)
Vreju nožem
do tvých zad
svý jméno
a že jsi spad
z nebes
-PADLÍ ANDĚLÉ SE NEVRACEJ-
Tak nebreč
lásko z nebe
máš umouněný
a polámaný
andělský křídla
-PADLÍ ANDĚLÉ SE NEVRACEJ-
Už nikdy
nevzlétneš
-tak tu miluji
PADLÉHO ANDĚLA...