Atlanta blues
Anotace: milování na lačno Georgia on my mind
Ještě v županu otrokářských veršů
spí Georgia Spí hlad a pláč
/ty Tvý oči Slunce nad Atlantou
To je milování na lačno
duší hladových
po vstřícném slovu
útržkové poezie/
Nemůžu spát Protože Tě miluji
Spí hlad a pláč Spí půlnoční Georgia
a pod stolem ještě dlouho Tvá růže
místo lampy na rohu
jen já ne Já spát
n e m o h u
Přečteno 305x
Tipy 32
Poslední tipující: Gabrielle, GM, Bean, Vlk v rouše, Heda, hanele m., Danah, Renatka, WhiteSkull, just me, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)