Anotace: zase jeden z předspánkových záchvatů... to nic, to jen tak...
Připomínáš mi jednu rádoby slečnu a její nohy, co narodily se ve dvanáctém století...:)
07.03.2008 16:36:00 | prostě Zuzana
přestože se snažím Tvůj záchvat teprve trošku rozklíčovat, zapůsobil na mě...
05.03.2008 09:11:00 | Michal Kvido
smekám .....píšeš fakt moc dobře ....nepřestávej !!!jen víc takových záchvatů .....:-)
04.03.2008 21:56:00 | pavlis